Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Trio på väg tillbaka till AIK

Allsvenskan

Antonio Flavio, Kevin Walker och Pontus Engblom har varit utlånade från AIK under 2011. Nu ser trion ut att återvända.
– Om vi inte kommer överens om något annat så spelar de i AIK, säger sportchefen Jens T Andersson.

AIK planerar för fullt inför nästa säsong. Efter att ha tappat både Mohamed och Teteh Bangura i somras har man nu värvat in afrikanerna Lalawele Atakora och Alhassan A Kamara. Men Solnaklubben kommer också troligtvis kalla tillbaka en utlånad trio.

Kevin Walker och Pontus Engblom har varit utlånade till GIF Sundsvall i år, men har kontrakt med AIK under 2012. Den sistnämnde har gjort stor succé och nätat vid 13 tillfällen.
– När låneavtalet går ut (sista oktober) så kommer de tillbaka till AIK, säger sportchefen Jens T Andersson till Expressen.

– Har man haft spelare utlånade med avtal kvar så tar man alltid en diskussion om framtiden. Men båda är högaktuella för AIK. Enligt de rapporter som jag har fått så har båda två gått väldigt bra i Sundsvall.

Annons

Samtidigt hoppas man kunna åka ner till Brasilien framöver för att träffa anfallaren Antonio Flavio och diskutera framtiden. Jens Andersson har inte fått några indikationer på att brassen inte vill tillbaka till AIK.
– Han har kontrakt med AIK nästa säsong. Han är AIK-spelare om vi inte kommer överens om något annat.

Det är fortfarande inte klart vad som händer med Gabriel Özkan. Den skadebenägne mittfältarens kontrakt går ut efter säsongen. Dock lär Yussuf Saleh och Kenny Pavey lämna Solnaklubben, rapporterar Expressen.

Martin Petersson

Publicerad 2011-10-09 kl 20:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto