Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Dumpad av AIK - men ingen oro

Allsvenskan

Han ratas av AIK - och får inga klara besked från Syrianska. Yussuf Salehs framtid ser oviss ut, men mittfältaren känner ingen framtidsångest.

- Jag är inte särskilt orolig. Jag har varit med ett tag och jag tror att folk vet vad jag går för. Det kommer ordna sig med någonting till nästa år, säger Yussuf Saleh till FotbollDirekt.se.

Yussuf Saleh är utlånad till Syrianska från AIK. Salehs lånekontrakt går ut efter säsongen, och AIK gjorde nyligen klart att han inte kan förvänta sig att få något nytt kontrakt.

– Det är inte särskilt aktuellt, kommenterade sportchefen Jens Andersson för Expressen i går.

Och Salehs framtid ser nu oviss ut. I Syrianska har man inte bestämt sig för om man ska erbjuda den 27-årige mittfältaren ett permanent kontrakt. Ordförande Andreas Temiz berättar för FotbollDirekt att man kommer ta hand om alla utgående kontrakt efter säsongen.

Annons

- Vi vill ha fokus på de här sista matcherna i allsvenskan, vi vill inte stressa upp spelarna med sådana saker nu, säger Temiz till FotbollDirekt.se.
 
Yussuf Saleh visar förståelse för Syrianskas strategi.

- Alltså, det är klart att det alltid är bättre när man vet vart man ska vara nästa säsong. Men jag förstår deras val att ta kontraktssnacken efter säsongen med tanke på vår tabellsituation.

- Och jag är inte särskilt orolig för egen del. Jag har varit med ett tag och jag tror att folk vet vad jag går för. Det kommer ordna sig med någonting nästa år, sedan får vi se vad det blir, säger Saleh.

Vad känner du inför AIK:s besked?

- Det var inte direkt någon jätteöverraskning. Det var ett bra tag sedan vi pratades vid och de tog ju in en till mittfältare under sommarfönstret (Lalawele Atakora) så det här hade man på känn.

Annons

Saleh var utlånad till Syrianska redan i fjol, och ser själv gärna en fortsättning i Södertäljeklubben - förutsatt att de håller sig kvar i allsvenskan.
- Jag trivs bra här, det är en fin klubb och jag känner mig hemma här efter två år. Sedan får vi se vad som händer efter säsongen.

- Men jag känner att jag hör hemma på en högre nivå än superettan, jag vill vara på den nivå jag är nu. Först ska vi spela klart allsvenskan, så får vi ta diskussionen efter det.

Publicerad 2011-10-10 kl 15:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto