Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Paveys sista hemmamatch i AIK: "Det är sorgligt"

Allsvenskan

Efter sex år i AIK.
I dag gör Kenny Pavey sin sista hemmamatch för klubben.
- Det är sorgligt, säger han.

Kenny Pavey ville stanna i AIK, men vägrade att skriva under ett nytt kontrakt med en rejäl lönesänkning.

- Jag vill inte prata om det där. Även om jag inte kom överens med AIK så har jag stor respekt för klubben. Jag har varit här i sex år och jag är tacksam för allt som jag har fått vara med om. Det är klart att SM-guldet är höjdpunkten, säger han till fotbollskanalen.se.

I dag, när AIK möter Häcken, gör 32-åringen sin sista hemmamatch på Råsunda. Och det kommer att bli en speciell upplevelse.

- Jag blir rörd bara jag tänker på det. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Jag hoppas få en chans att säga något till fansen, men jag vet inte vad jag ska säga. Det jag säger kommer från hjärtat, säger han.

Annons

I vilket lag spelar du nästa säsong?

- I dagsläget vet jag faktiskt inte vad som händer. Det finns intresse i Danmark och det hade varit ett perfekt steg i karriären. Familjen vill vara kvar i Stockholm. Min dotter börjar i skolan nästa år och vi vill att hon ska gå i en svensk skola. Vi trivs otroligt bra här. Jag kommer att flytta tillbaka till Stockholm.

Publicerad 2011-10-16 kl 12:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto