Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby kan få kvala mot AIK:are på Råsunda

Superettan

Hammarby kan få kvala på Råsunda. Här är AIK:arna som vill hjälpa sin samarbetsklubb.
- Vi vill gärna ha upp Väsby, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson till fotbollskanalen.se.

Hammarby ser ut att få kvala för att hänga kvar i superettan. Som läget ser ut nu kan de få möta AIK:s samarbetsklubb Väsby som ligger på kvalplats i division 1 norra. Då ser AIK sin chans att både få upp sin samarbetsklubb och skjuta ner Bajen. Och till råga på har man pratat om att möta Bajen på Råsunda.

- Det är självklart så att man kan flytta matcher. Jag vet att när jag kvalade med Brommapojkarna så spelade vi på Söderstadion bland annat, säger Väsbys tränare Thomas Lagerlöf till fotbollskanalen.se

Är det något som ni har pratat om?
- Ja, någon har nämnt att om det skulle råka bli kval mellan Väsby och Hammarby så är det nog tveksamt om Vilundavallen pallar säkerhetskraven. Vi mötte ju dem förra året i superettan, men då var det ju inte en helt avgörande kvalmatch.

Annons

Och man kan väl tänka sig att en hel del AIK-fans skulle komma till en sådan match?
- Ja.

Väsby får förstärka sitt lag med fyra AIK-spelare som är födda 1989 eller senare. Och här är de som kan användas i en kvalmatch. Christoffer Eriksson, Robin Quaison, Daniel Gustavsson, Niklas Maripuu och Jakob Eriksson.

- De där spelarna är redan uppsatta på listor. Man kan liksom inte bara välja, utan man namnger spelarna. Så i vårt fall har vi redan haft spelare på den listan som har spelat med oss kontinuerligt. Man kan liksom inte skicka ner Ivan Obolo – om nu han hade spelat i AIK, säger Thomas Lagerlöf.

Publicerad 2011-10-17 kl 16:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto