Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Glöm Peter Larsson, Helsingborg

Allsvenskan

Skadeproblem för FCK ställer till det. Peter Larsson ser ut att stanna i Danmark, istället för att återvända till Sverige och Helsingborg - eller IFK Göteborg.

Fram till sommaren var han utlånad till Helsingborg och gjorde stor succé. HIF ville behålla honom, men FC Köpenhamn sa nej. Nu ser Peter Larsson ut att stanna i den danska storklubben, även över nästa säsong.

Anledningen: mittbacken och lagkaptenen Mathias Zanka Jörgensen har ådragit sig en allvarlig knäskada och blir borta under en längre tid. Det innebär att FCK bara har tillgång till tre mittbackar - Larsson, Sölvi Ottesen och Ragnar Sigurdsson. När danskarna möter Nordsjälland i kväll är Ottesen avstängd och svensken får därför chansen från start.

Nyligen kunde FotbollDirekt.se avslöja att både Helsingborg och IFK Göteborg vill ha 27-åringen.

Annons
– Jo, jag har hört det. Jag har egentligen inga kommentarer till det, utan kan bara konstatera att jag har ett och ett halvt år kvar på kontraktet med FC Köpenhamn. I nuläget har jag inga andra tankar än att fullfölja det, säger Larsson till Helsingborgs Dagblad.

– Men jag håller alla dörrar öppna...

Publicerad 2011-10-24 kl 16:52
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto