Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK inställda på att sälja succéback

Allsvenskan

AIK räknar med att tappa antingen Niklas Backman eller Alexander Milosevic i vinter. Därför vill man förlänga med Per Karlsson.
– Vi för samtal med hans agent, säger sportchefen Jens T Andersson.

I år har Niklas Backman och Alexander Milosevic skapat ett otroligt starkt mittlås i AIK. Det har dock lett till att andra klubbar vill ha duon. Den förstnämnde följs av holländska klubbar, medan Milosevic sägs intressera Liverpool, Ajax och Werder Bremen.

Enligt Expressen är skotska Celtic också beredda att lägga ett bud på 19-åringen i januari.
– Celtic är en storklubb och det är klart att det är intressant. Men jag har inte hört något konkret mer än att de har ringt ett par skotska journalister under tisdagen, säger AIK-talangen till Expressen.

Milosevic, som provtränade med Celtic redan säsongen 2008/2009, har dock inte funderat så mycket kring intresset.
Annons
– Det är inget jag tänker på, allt fokus ligger på AIK och att fortsätta spela här. Men vi får se vad som händer, säger han.

Samtidigt förbereder AIK sig på att tappa någon av Backman eller Milosevic. Klubben förhandlar nämligen redan med mittbacken Per Karlsson.
– Vi för samtal med hans agent om en förlängning. Det handlar främst om att hans kontrakt går ut om ett år och en sådan spelare som Per Karlsson vill man inte ska gå som bosmanfall, säger sportchefen Jens T Andersson till Expressen.

– Han har varit med på de två senaste januariturnéerna och är en väldigt bra spelare.
Martin Petersson 
Publicerad 2011-10-27 kl 18:14
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto