Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Less i somras - nu öppnar han för fortsättning i Peking

Allsvenskan

Läget såg hopplöst ut för Niklas Westberg. Fast på bänken i IFK Norrköping - och den tidigare AIK-målvakten talade om att lämna. Sedan speltid, och nu är Westberg positiv till en fortsättning.

- Det är klart att man tänker i lite andra banor nu. Det har varit härligt att känna på allsvenskan, spela på Parken. Jag kan absolut tänka mig stanna i Norrköping, säger Niklas Westberg till FotbollDirekt.se.

Niklas Westberg var en av nycklarna till att IFK Norrköping tog klivet upp i allsvenskan 2010. 32-åringen såg fram emot en sen allsvensk debut i år, men när säsongen började i våras stod det klart att Abbas Hassan var förstemålvakt. I juli sa Westberg att han funderade på att lämna om situationen inte förändrades.   

Men så kom chansen, Westberg fick stå samtliga avslutande åtta matcher i allsvenskan. Och nu ser han mer optimistiskt på en fortsättning med "Peking" - men nu går också kontraktet med klubben ut.

Annons
- Vad jag vet så har de träffat min agent och börjat diskutera så smått och det ska vara ganska positivt från Norrköpings sida. Sedan får vi se vad det finns för andra alternativ också.

- Jag vill spela A-lagsfotboll på så hög nivå som möjligt. Nu har man fått ett kvitto på att man håller i allsvenskan, och det är klart att man vill ha mer av den varan efter det här. Det är ju det man kämpar och sliter för på varje träning.

Hur känner man nu innan något är klart, ovisst?

- Njae, man är ganska van vid situationen med utgående kontrakt och så. Om man inte är ett jätteetablerat namn så är det sällan det händer något innan november. Men det kommer lösa sig med någonting förr eller senare.

Publicerad 2011-10-28 kl 15:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto