Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Grahn väntar med framtidsbesked: Ska träffa Mjällby om två veckor

Allsvenskan

Tobias Grahns kontrakt med Mjällby har gått ut och mittfältaren funderar nu över framtiden.
- Jag ska träffa Mjällby om två veckor, säger han till fotbollskanalen.se.

Klubbjakten verkar bara gå på halvfart just nu för Tobias Grahn. Trots att mittfältarens avtal med Mjällby gått ut har han ingen brådska.
- Jag har inte kommit någonstans i planeringen. Vi gick på semester för två dagar sedan och jag har inte riktigt hunnit starta den ännu. Jag ska ta det lugnt en vecka och ha lite möten och så sedan får vi se vad som kommer ut av det, säger han.

Vill du lämna Mjällby?
- Så enkelt är det inte. Jag har trivts jättebra i Mjällby under de två åren då jag varit där men nu är jag kontraktslös och då är det klart att jag kommer att ta min tid och se vad det finns för möjligheter. Jag kommer att se vad som är mest attraktivt och sedan ta ett beslut efter det. Det är inte uteslutet med förlängning i Mjällby.

Annons

Det har tidigare framgått i Expressen att en amerikansk klubb jagar dig, stämmer det?
- Ja, men jag vill inte kommentera alla saker som det ryktats om i media. Det finns intressen från klubbar, jag ska ha några möten och sedan får vi se. Vilka klubbar och vilka länder vill jag inte gå in på för mycket.

När tar du ditt beslut?
- Jag ska ta semester nu och sedan ska jag fundera. Om det bli november eller januari när jag bestämmer mig vet jag inte nu. Jag kommer inte att ta något beslut innan det känns 110 procent rätt och jag kommer att hålla igång och hålla formen på topp ändå så det är inga problem.

Publicerad 2011-11-02 kl 19:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto