Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Helsingborg bekräftar Wanderson-rykte

Allsvenskan

Helsingborg vill värva Gais-brassen Wanderson. Nu bekräftar Jesper Jansson att en dialog förs.

– Vi pratar med Gais, det stämmer, säger Helsingborgs sportchef.

Gais brasse Wanderson var den gångna säsongen en av allsvenskans absolut bästa spelare. Rykten har gjort gällande att han jagas av svenska mästaren Helsingborg. Något som nu bekräftas av Helsingborgs sportchef Jesper Jansson.
– Vi pratar med Gais ja. Det stämmer att vi har en dialog, men vi sitter inte vid något förhandlingsbord, säger Jansson till HD.

Men det är inte bara Wanderson som är prioriterad. Andra spelare det ryktas om är 18-årige Mikael Ishak från Assyriska och Sebastian Andersson, 20, från Ängelholm.
– Truppen börjar bli rätt ålderstigen. Ålder har visserligen inte med fotbollskvalitet att göra, men vi måste se vad vi har nu så vi inte sitter med skägget i brevlådan om ett par år, säger Jansson.

Annons
– Vi är Sveriges bästa lag och ska man då som nyförvärv slå sig in där så finns det en del bra spelare att ta sig förbi. Därför är det svårare att hitta spelare, förklarar Jansson. Sebastian är en jäkligt intressant spelare, men han måste passa in och hitta en plats. Många tyckte att det var konstigt när vi inte tog (Mohamed) Bangura från Värnamo, men det blev Alexander Gerndt i stället, säger Jansson.

Redaktionen

Publicerad 2011-11-13 kl 11:00

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto