Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Stahre dumpar Drugge: "Ingen mening att vara kvar"

Allsvenskan

Hyllat nyförvärv ifjol - men redan ett år senare får Andreas Drugge se sig om efter ny klubb. IFK Göteborg och nye tränaren Mikael Stahre har meddelat 28-åringen att han inte är önskvärd.

- Håkan (Mild) hade ett kort samtal med mig innan uppehållet och meddelade att de inte tänkte satsa på mig och som jag förstått det så är det Stahres beslut, säger Andreas Drugge till Matchdax.se

Andreas Drugge hyllades inför årets säsong som ett av allsvenskans bästa nyförvärv. Drugge hade under flera säsonger varit en poängspelare för Trelleborg i en släpande anfallsroll, men i Blåvitt tog det tvärstopp.

Nyförvärvet flyttades ner på defensivt mittfält och fick vid flertalet tillfällen nöta bänk. Och nu - efter nye tränaren Mikael Stahres tillträde - har Drugge alltså fått beskedet att se sig om efter något nytt.

Annons

- Det är klart att det inte är roligt men är man inte önskad i klubben så finns det ingen mening att vara kvar, säger Drugge, och fortsätter:

- Jag har en stor del i att det inte har funkat men samtidigt så har tränarna inte förstått hur man ska utnyttja rollen och det blev mest kampspel samt långa bollar på Hysén.

Ännu så länge har inte Drugge några konkreta bud att ta ställning till, men att han tänker försöka röra sig vidare står klart.
- Rent socialt kan jag inte ha det bättre men det här är mitt yrke och jag är beredd att flytta på mig för att få speltid, säger han.

Publicerad 2011-11-16 kl 18:02
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto