Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Flavio tillbaka - stenhård konkurrens i AIK: "Jag stannar ändå"

Allsvenskan

Flavio återvänder – och plötsligt har AIK sju anfallare i laget.
- Det visste jag inte, men det är bara att kriga på, säger Admir Catovic till fotbollskanalen.se.

Brassen Flavio har varit i hemlandet på lån under den gångna säsongen – och där har han enligt såväl scoutchefen Björn Wesström som assisterande tränaren Nebojsa Novakovic nått samma spelmässiga höjder som under succéåret 2009 i allsvenskan.

Återkomsten innebär dock att kampen om en startplats just på forwardssidan hårdnar markant. Trots att båda ”the Banguras” blivit sålda finns hela sju spelare kvar och utmanar om högst två positioner.

En av de som inte spelat särskilt mycket 2011 är Admir Catovic, men han berättar för fotbollskanalen att han ”krigar på” trots beskedet om Flavio.

- Jag visste inte att han kommer tillbaka, men det är bra med konkurrens och jag ska visa på träningarna att Andreas Alm ska satsa på mig, säger han till fotbollskanalen.se.

Annons

Du stannar?
- Ja, det är det enda jag tänker på. Jag har ju kontrakt i ett och ett halvt år till. Ju fler bra spelare i laget, desto bättre.

Enligt Catovic finns det ingen vits i att fundera på sin egen roll eller att ta ett snack med ledningen om framtiden. Man ska fokusera på att leverera på planen bara.

- Det är ju så att Alm är min tränare – inte min kontaktperson. Vi har inte pratat mer under året än vad han har gjort med andra spelare, och det behövs inte heller. Det är på planen jag ska visa att jag fortsätter utvecklas och är värd mina chanser.

Publicerad 2011-11-17 kl 20:39

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto