Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Guldhjälten tillbaka i AIK 2012

Allsvenskan

2009 var han med och förde AIK till SM-guld. 2012 är Antonio Flavio tillbaka och spetsar AIK:s anfall ytterligare.

- Det ska bli spännande att se hur han har utvecklats, säger assisterande tränaren Nebojsa Novakovic till Eurosport.

Efter att ha gjort det första målet i "guldmatchen" mot IFK Göteborg på nya Gamla Ullevi 2009 hade Antonio Flavio det klart tyngre under 2010 och AIK valde att låna ut honom under den senaste säsongen till Sao Caetano i den brasilianska ligan.

Där har han fått stort förtroende och kolla gärna in hans fina statistik från den senaste säsongen hos Eliteprospects Fotboll
Det är med andra ord en spelare med nyvunnet självförtroende som återvänder till Solnaklubben.
- Flavio är AIK:s spelare från och med januari 2012. Han har sett jättebra ut i Brasilien, som när han var här 2009. Det ska bli spännande att se hur han har utvecklats. Sedan får vi se hur det kommer att gå, säger Novakovic.

Annons

I och med Flavios återkomst och det faktum att Pontus Engblom också återvänder till föreningen plus att Viktor Lundberg också kan användas som forward har AIK tillgång till hela sju anfallsspelare till nästa säsong.
- Det är unga killar men de har väldigt mycket potential och de är helt klart tillräckligt bra. Vi har många alternativ helt enkelt.

Därför känner inte klubben någon som helst panik att hitta ersättare till Mohamed och Teteh Bangura som lämnade klubben den senaste säsongen.
- Det är klart att Jens Andersson och Björn Wesström hela tiden jobbar långsiktigt och tittar men vi har väldigt bra anfallare och vi tränare är nöjda, säger Novakovic.

Följ FotbollDirekt på Twitter
Följ FotbollDirekt på Facebook

LÄS OCKSÅ

Flavio lämnar AIK - flyttar hem

AIK vill köpa loss Flavio

Flavio ber om tid

Annons

Publicerad 2011-11-17 kl 21:35

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto