Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Özkan förlänger med AIK

Allsvenskan

Gabriel Özkans ideliga skadeproblem skrämmer inte AIK. Råsunda-favoriten ser ut att ha nio AIK-liv och skriver nu inom kort på ett nytt flerårskontrakt.

- Det ser bra ut. Revansch står skrivet i pannan på Gabriel - AIK har hela tiden varit hans förstaalternativ, säger agenten Per Jonsson till FotbollDirekt.se.
Skador och åter skador. Frågan är om någon allsvensk spelare under 2000-talet varit lika hårt drabbad som AIK:s Gabriel Özkan?

Men en lovande avslutning av den här säsongen ser nu ut att ännu en gång ha räddat den forne supertalangen kvar i Solnaklubben. Uppgifter till FotbollDirekt.se avslöjar nu att AIK och Özkan har nått en muntlig överenskommelse och att resten nu är formaliteter för ett nytt kontrakt på två till tre år.

- Det är ingenting jag vill bekräfta men visst ser det bra ut för Gabriel. Dialogen är positiv och något kan hända snart, säger Özkans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

Annons
- Men visst ser det bra ut. Revansch står skrivet i pannan på honom - AIK har hela tiden varit Gabriels förstaalternativ, fortsätter Jonsson.

Özkans agent medger annars att en fortsättning i AIK hängt i luften och att oron funnits där för att alla återkommande skador skulle få AIK att inte våga satsa vidare på fan-favoriten - som är uppe i blott 23 allsvenska starter på fem säsonger.
Men i en elfte timme har nu emellertid AIK alltså valt att tro på 25-åringen och att hans skadeproblem äntligen ska vara ur världen. En stark avslutning på den gångna säsongen ska ha varit avgörande för en fortsättning.

- Gabriel har aldrig velat ha något annat alternativ än AIK. Han vill ge så mycket tillbaka till Jens Andersson, till Björn Wesström och tränarna Andreas Alm och Nebojsa Novakovic för det otroliga förtroende han fått i alla år.

Annons
Avgörande för AIK uppges vara att läkarna gett Özkan ett friskhetsintyg som gör att han nu inte längre efter så många sorger ska behöva oroa sig för att drabbas av sina gamla skadeproblem igen.

- Han har en absolut tro på att vara skadefri nu. Så här bra har han inte känt sig på många år och han hoppas verkligen på att få göra succé nästa säsong.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-11-21 kl 23:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto