Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Dumpad av AIK - nära skriva på för Syrianska

Allsvenskan

Yussuf Saleh är inte önskvärd i AIK. Men i Syrianska tar man emot mittfältaren med öppna armar.
- Vi hoppas ha klart med ett kontrakt nästa vecka, säger klubbens ordförande.

- Det här är en spelare vi vill se i klubben en lång tid, och vi hoppas kunna göra klart med ett kontrakt nästa vecka, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till FotbollDirekt.se.

Nio Syrianska-spelare, däribland Abgar Barsom och Peter Ijeh, har utgående kontrakt. Och Södertäljeklubben har ännu inte gjort klart med förlängning för någon av dem. Förutom de nio spelarna har det också varit oklart kring mittfältaren Yussuf Saleh.

Saleh har i två säsonger i rad lånats ut till Syrianska från AIK. Och i Solnaklubben blir det inget mer spel - det står klart. Nu går Salehs kontrakt med AIK ut och Syrianska gör klart att de kommer hugga.  

Annons

- Ja, honom vill vi gå vidare med, han är den jag kan säga, att där erbjuder vi kontrakt.

- Och det ska inte vara några problem, vi vet var vi har varann och intresset av en fortsättning är ömsesidigt. Det här är en spelare vi vill se i klubben en lång tid, och vi hoppas kunna göra klart med ett kontrakt nästa vecka

Hur det blir med de andra spelarna vill Syrianskas ordförande inte tala högt om, men han förnekar att den oklara situationen kring truppen är något som stör.

- Läget är under kontroll med spelarna, vi har velat ta det lugnt och inte stressa fram något. De vi vill ha kvar tror vi också att vi ska kunna behålla.
 

Publicerad 2011-11-28 kl 18:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto