Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bojan rasande: "Tack för att ni smutskastar mig igen"

England

Enligt engelska uppgifter spelar Bojan Djordjic fotboll för en svältlön. Men Blackpoolmittfältaren hävdar att alltsammas är del av en smutskastningskampanj mot honom.

Det var i somras som den förre AIK:aren lämnade ungerska Videoton för att flytta till the Championship och Blackpool. Där har han fått ont om speltid och enligt en artikel i Mail on Sunday sitter svensken fast i ett närmast slavliknande kontrakt.

Tidningen skriver att Blackpool enbart betalar ut den lagstadgade minimilönen som ligger på motsvarande 4000 kronor, vilket enligt Djordjic är helt felaktigt.

Svenska Aftonbladet var det medium som snappade upp nyheten först i Sverige och på söndagen publicerades en artikel i ämnet på förstasidan. Omständigheterna försvåras av att Djordjic via ett spelbolag är anställd för att blogga åt just Sportbladet.

Annons

"Tack AFTONBLADET för ni kollar upp fakta innan ni smutkastar mig IGEN", skriver Djordjic på sin twitter-sida.

Han hävdar att Mail on Sundays beskrivning av situationen är helt felaktig och att tidningen gått på en lögn från en person som tidigare varit agent åt Djordjic. Nu ligger parterna i tvist om motsvarande 300 000 kronor.

För att ge sin version av hur löneavtalet egentligen ser ut säger sig Djordjic ha skickat ut det till berörda parter.

"Kontraktet skickat till AB och samtidigt tack till min "agent" Ian Anderson som genom hans bäste vän på Daily Mail fick ut en lögn...", skriver Djordjic och fortsätter.

"...bara för att det är enklare att betala 500 pund till en journalist än att betala mina 25000 pund han är skyldig mig!"

I Daily Mails ursprungliga framkom även påståendet att förre Manchester United-kollegan John O'Shea förbarmat sig över Djordjic och erbjudit honom logi under den ekonomiskt sett svåra perioden. Uppgifter som 29-åringen raljerar med.

Annons

"Snälla John O'Shea, om du läser detta, låna mig lite pengar till bensin. Haha", skriver Djordjic.

Publicerad 2011-12-04 kl 14:52
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto