Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Pavey mot lösning - konkreta allsvenska bud

Allsvenskan

AIK-hjälten om den ovissa framtiden:
- Hitta en klubb blir inga problem - men det måste kännas rätt, betonar Kenny Pavey.

- Jag har ett antal konkreta bud, allsvenskan och superettan och några i utlandet, säger inte var. Mer än så vill jag inte säga, säger Kenny Pavey till FotbollDirekt.se och fortsätter:

- Men jag väntar med att skriva på någonting, fönstret öppnar i januari och min agent jobbar på flera alternativ.

16 oktober hyllades Kenny Pavey mäktigt på Råsunda i avskedsmatchen mot Häcken. Snart två månader senare har strålkastarna slocknat kring engelsmannen, som gjort sig till en så älskad spelare i AIK.

Men under tiden har flera klubbar, både i allsvenskan, superettan och i utlandet hört av sig, och flera av dem har färdiga kontraktsförslag till 32-åringen.

Annons

- Jag vill inte säga för mycket, men det finns ett antal alternativ, främst i Sverige. Men jag kommer inte att göra klart med något än på ett tag. I januari när fönstret öppnar kan det kanske klarna något, men tills vidare avvaktar jag. Jag får min sista lön av AIK nu i december och jag kommer inte hoppa på första bästa.

Pavey understryker hur viktigt det är att hitta något som känns rätt. Alternativen finns, men AIK-hjälten kommer att välja med omsorg.

- Alltså, jag känner ingen oro för att inte hitta en klubb. Just det skulle inte bli några problem. Men att hitta något som känns rätt, det är en annan sak, det är svårare.

- Med tanke på hur bra jag har haft det i AIK och Ljungskile, hur väl folk har tagit hand om mig... utan att jämföra med de klubbarna så vill jag ha någonting som känns bra på liknande sätt, det är viktigt för mig.

Annons

Du har varit i få klubbar jämfört med de flesta spelare nuförtiden. Det här måste vara en ovan situtation, hur känner du inför den?
- Jag har varit välsignad med att få vara länge på några få ställen, folk har varit fantastiska mot mig och visat mig kärlek. På det sättet är det ju lite jobbigt, det är klart att det är så. Men det är samtidigt en verklighet som nästan alla spelare får vara med om någon gång.

- Nu är det ett nytt kapitel och det är klart att det här är ett viktigt kontrakt. Allt känns bra i kroppen, men jag inser samtidigt att jag inte har så många år kvar att spela. Det är ett viktigt beslut för mig.

Publicerad 2011-12-09 kl 23:50
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto