Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Guidetti ser ut att stanna i Feyenoord: "Det var positiva förhandlingar"

Andra ligor och cuper

John Guidetti gör succé i Feyenoord.
Vid årsskiftet går låneavtalet ut - men nu kan fotbollskanalen.se avslöja att kontraktet är på väg att förlängas.
- Ja, det ser ut som att John stannar, säger agenten Per Jonsson.

John Guidetti har gjort elva mål för Feyenoord. Inte konstigt att den holländska klubben vill förlänga låneavtalet med svensken som löper ut vid årsskiftet. I går flög föreningens tekniska direktör Martin van Geel till Manchester för att förhandla. Och nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Manchester City ser ut att låna ut den svenske anfallaren i ytterligare ett halvår.

- Ja, det ser ut att lösa sig. Jag hörde att det var positiva förhandlingar. Det ser ut som att John stannar, säger Per Jonsson.

I takt med att målen har trillat in har flera klubbar fått upp ögonen för John Guidetti. Men som det ser ut så stannar alltså Guidetti i Feyenoord säsongen ut. Ett beslut som kan vara avgörande för hans chans till att komma med i den svenska EM-truppen.

Annons

- Men det är klart att det skulle kunna dyka upp någon klubb som vill köpa John. Då kan förutsättningarna ändras, säger Per Jonsson.

Publicerad 2011-12-22 kl 19:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto