Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten om United-ryktet: "Rasmus Elm inte klar för någon klubb"

England

Uppgifter har under dagen gjort gällande att Rasmus Elm ska vara klar för Manchester United. Något som hans agent Patrik Mörk förnekar.
– Han är inte klar för någon klubb, säger Mörk.

Under dagen har det florerat uppgifter om att Rasmus Elm ska ha kommit överens med Manchester United om en flytt i sommar. Det är calciomercato.com som kommit med uppgiften och hänvisar till egna källor. Napoli och Genoa uppges ha blivit nobbade till förmån för United, men Rasmus Elms agent Patrick Mörk säger till fotbollskanalen.se att ingen affär har verkställts.

– Jag kommenterar inga… Det enda jag kan säga är att uppgifter om att han ska vara klar för någon klubb – stämmer inte. Han är inte klar för någon klubb, sen ger jag mig inte in i några bekräftelser eller dementier om specifika klubbar, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Annons

Det finns intresse från klubbar i alla de stora ligorna?

– Ja, det är väldigt många. Väldigt många klubbar. Så han är väldigt het, det är han. Men han tar det lugnt och kör på, han trivs ju bra i AZ och har ingen brådska någonstans. Som han har sagt, det som kommer får han ta ställning till från fall till fall.

Han har ingen föredragen destination, om man tänker ligor?

– Nej, det håller han väl för sig själv i sådana fall. Men det är ingenting som han har sagt. Han vill allmänt hålla sig öppen för det som kommer och ta ställning till det, säger Mörk.

Publicerad 2011-12-27 kl 19:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto