Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK med kontraktsförslag till Väsby-talang

Allsvenskan

Efter Celso Borges – nu vill AIK kontraktera 20-årige talangen Bryan Massa. Anfallaren från samarbetsklubben Väsby United kan komma gratis.

Fjolårets tvåa i allsvenskan gjorde nyligen klart med ett stort namn i form av Celso Borges, från Fredrikstad och av många ansedd som en av norska ligans främsta spelare.

Men AIK är inte nöjda där. Jakten efter fler anfallare fortsätter och nu står det klart att Solnaklubben har erbjudit Väsby Uniteds Bryan Massa ett kontraktsförslag, uppger fotbolltransfers.com.

– Jag hade möte med AIK imorse och de presenterade en idé för mig. De vill skriva över mig till AIK, säger Bryan Massa till sajten.

Andreas Alms lag är inte ensamma om att vilja ha Massa, som gjorde elva mål i Divsion 1 Norra förra säsongen. Superettanklubben Assyriska har även dem hört sig för.

Annons

– Jag vill spela på högsta nivån i Sverige. Jag känner att jag gjort en bra säsong i division 1. Jag vill få klart med en klubb så snabbt som möjligt för att komma igång med träningen. Om jag kan gå vidare så ska jag gå vidare, säger Massa.

Väsby United är på väg att köpas upp av FC Djursholm – och om så blir fallet kan spelare lämna gratis.

Publicerad 2012-01-06 kl 17:14
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto