Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bosnisk landslagsman jagas av Örebro

Allsvenskan

Örebro kan ha hittat Michael Almebäck ersättare - i Bosnien. Nu är landslagsmeriterade aktuell för ÖSK.

Allt sedan mittbacken Michael Almebäcks såldes till Club Brügge i somras har Örebro ivrigt sökt hans ersättare. Klubben som sedan tidigare visat intresse för Elfsborgs Anders Wikström har dock ännu inte lyckats ro hem en ny mittback. Nu kan FotbollDirekt avslöja det hetaste spåret i ÖSK:s mittbacksjakt. Enligt uppgifter till FD står FK Sarajevos lagkapten och mittback Sedin Torlak högst upp på Örebros önskelista. Den landslagsmeriterade 27-årigen var en stor anledning till att Sarajevo kunde slå ut just ÖSK i kvalspelet till Europa League under juli månad. Det svenska intresset bekräftas av Torlaks bosniska klubb - men ÖSK.

Annons

- Vi har tagit emot flera bud på Torlak, bland annat från högsta divisionen i Sverige sedan han spelade en signifikant roll i matcherna mot Örebro, meddelar Mirza Kutovic i Sarajevos organisation till FotbollDirekt.se. Örebro avböjer att kommentera uppgifterna om Torlak men medger att det handlar om en bra spelare.

- Han gjorde ett bra intryck i matcherna mot oss och det är en intressant fotbollsspelare. Men huruvida han är aktuell för oss vill jag inte kommentera, fastslår ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren för FotbollDirekt.se.

ÖSK är dock inte ensamma om intresset för den bosniske försvararen som jagas av andra europeiska klubbar.

- Han har en inbjudan till en ukrainsk klubb och kommer förmodligen att resa till Turkiet inom de närmsta dagarna. Men han har fortfarande inte bestämt sig för att lämna eftersom han gärna vill vinna en titel med Sarajevo den kommande sommaren, säger Mirza Kutovic

Annons
Publicerad 2012-01-13 kl 20:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto