Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Facebook-flirten med ÖSK:s stjärna

Allsvenskan

Valdet Rama har fått en oväntad fanclub på nätet. I ett bildmontage på Facebook poserar ÖSK-stjärnan i Malmös ljusblå tröja.

Valdet Rama till Malmö FF? I alla fall om en supportergruppering får välja. Örebros tyskbosnier har blivit en kultfigur på MFF:s Svenska fans-forum, och nu har det gått så långt som att en fanclub på Facebook. På Facebook-sidan poserar Rama i Malmös ljusblå tröja, men bilden är fejkad.

I informationsfliken på Facebook-sidan står följande: "Han har inte vunnit något, för det finns inget pris som duger åt Valdet Rama".

Valdet Rama värvades av Örebro strax innan föregående säsong och blev en succé med flera vackra mål.

Tidigare Malmö-målvakten Dejan Garaca är inte överraskad över Malmöfansens Rama-flirt, såsom ÖSK:s stjärna gjort avtryck mot just MFF.

Annons

– Ja han var väldigt bra i bägge matcherna mot oss. Han gjorde några riktigt fina dribblingar och sköt ett mål också, säger han till NA.

Vad säger du om att Malmö-supportrar skapat en hyllningssida på Facebook till Rama?

– Vem som helst kan skapa en grupp på Facebook och det behöver inte betyda att MFF är intresserade. På kanterna finns redan Jiloan Hamad och Jimmy Durmaz, det skulle i så fall vara om Malmö skulle se honom som släpande forward.

Publicerad 2012-01-14 kl 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto