Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Fejzullahu sågar Grahn: "Han kan inte trixa till tre"

Allsvenskan

Tobias Grahn har inte förlängt med Mjällby. Nu går Mjällbyanfallaren Erton Fejzullahu till attack mot Grahn:
- Han kan inte trixa till tre, säger Fejuzullahu till Kristianstadsbladet.

Mjällbys anfallsstjärna Erton Fejzullahu hjälpte klubben att värva kompisen från NEC Nijmegen, angolanske mittfältare Dominique Kivuvu.

Nu när värvningen är helt klar går Erton till attack mot klubbens gamle mittfältstjärna Tobias Grahn, efter att Grahn valde att inte förlänga sitt kontrakt efter föregående säsong.

– Grahn och Kivuvu är inte ens samma spelartyp, Grahn kan inte trixa till tre med bollen, medan Kivuvu kan göra allt med bollen, säger Erton Fejzullahu till Kristianstadsbladet.

– Nu behöver vi inte Grahn längre, han är mycket bättre. Han kan bli allsvenskans bästa spelare, ni ska få se detta är grymt stort.

Annons

Kivuvu satt länge fast i frysboxen hos sin förra klubb, rumänska CFR Cluj, och såg sin stora chans att få komma tillbaka till a-lagsfotboll i och med en flytt till Blekingelaget. En flytt som dessutom betydde en rejäl lönesänkning.

– Jag gör inte detta för pengarna, utan för att komma tillbaka och få spela med Erton Fejzullahu, säger Dominique Kivuvu.

Publicerad 2012-01-30 kl 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto