Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

KLART: Max von Schlebrugge presenterad i Hammarby: "Det känns underbart att komma tillbaka"

Superettan

Max von Schlebrügge är nu helt klar för Hammarby igen.
– Det känns underbart, säger han till klubbens hemsida.

I går avslöjade Expressen att Max von Schlebrügge är klar för Hammarby. I dag bekräftar klubben värvningen.
Kontraktet är skrivet på 1+1 år.
– Vi är förstås väldigt glada över att få Max med oss igen. Anledningen till att övergången dragit ut en del på tiden är att vi sökt en lösning som ska kännas trygg för båda parter i fall Max skulle drabbas av skador, och en sådan lösning har vi hittat nu, säger sportchefen Gustaf Grauers.
Att Bajen har rott hem en av svensk fotbolls mest intressanta värvningar under vintern råder det ingen tvekan om.
– Max har varit väldigt tillmötesgående under förhandlingarna och visat en förståelse för vår situation. Nu ska det verkligen bli kul att se honom i spel igen. De flesta vet ju vad Max går för. Vi får en väldigt klok försvarsspelare som kan spela både centralt och på vänsterkanten, och som nu dessutom skaffat sig en rejäl dos rutin, säger Grauers.
Annons
Max återkomst är stort i supporterkretsar. Det märks inte minst genom den insamling supporterinitiativet Bajenaid drog igång för att bidra till affären. Vad säger du om det?
– Det är naturligtvis fantastiskt att det finns ett sådant stort engagemang och jag känner stor beundran över det arbete och hängivenhet Bajenaid och våra supportrar visar. Det är så äkta Bajen.
35-åringen själv ser nu fram emot sitt nya äventyr i sin gamla klubb.
– Det känns underbart att komma tillbaka, och spännande. Jag hade fantastiska år i Hammarby och det har alltid funnits en känsla av att man vill tillbaka, och nu passade det, säger Max von Schlebrügge.
Publicerad 2012-02-19 kl 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto