Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här är vinnaren av Zlatans signerade iPad

Andra ligor och cuper

Många ville vinna Zlatans signerade iPad.
Bara en kunde.
Mohammed Masri blev den lycklige.

I söndagens Fotbollskanalen Europa drog vi i gång en tävling om en Zlatan-signerad iPad laddad med Milan-stjärnans nya app som bygger på hans självbiografi, men som är så mycket mer än en bok. Appen innehåller extra material med specialskrivna scener över Zlatans höjdpunkter i karriären med 30 videos och 130 bilder. Dessutom en interaktiv karta och tidslinje över Zlatans liv och med mängder av minnen som ett personligt bildgalleri och en beskrivning av alla tatueringar.

Vi ville veta mot vilket land Zlatan Ibrahimovic debuterade i A-landslaget. Svaret var mot Färöarna i Tipshallen i Växjö i januari 2001 och matchen slutade 0-0. Första målet för Zlatan i blågult dröjde till Azerbadjzan i oktober 2001.

Annons

Närmare 8000 har deltagit i tävlingen på fotbollskanalen, men bara en kunde vinna och det blev Mohammed Masri från Göteborg. Hans motivering löd:

”För att Zlatan är min största Idol och att vi bara har en dator hemma så jag skulle behöva något extra (till exempel en Ipad) och jag har inte ens läst Zlatanboken än för att jag inte har haft pengarna att köpa den.”

Publicerad 2012-02-24 kl 13:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto