Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fribrock vill till Bajen: "Alla känner till Hammarby"

Superettan

Efter sju nyförvärv - nu kan ett danskproffs vara på väg till Hammarby. Martin Fribrock provtränar med Bajen.

- Alla känner till Hammarby. Det är en klubb som har varit med i de stora sammanhangen och nu känns det som att de är på väg tillbaka. De storsatsar för att komma tillbaka till allsvenskan och det känns inspirerande och kul, säger Martin Fribrock till FotbollDirekt.se.

Det var strax efter nyår som Martin Fribrock bröt sitt kontrakt med Esbjerg. Efter en skadefylld tid i den danska klubben söker den tidigare Halmstadsmittfältren ny klubb i Sverige, och helst i Stockholmsområdet då hans flickvän bor där. Nu får han chansen i Hammarby.

- Det var min agent som ringde mig igår och sa att han hade pratat med Hammarby. Det fanns intresse för att se mig och allt gick väl ganska snabbt, berättar Fribrock.

Annons

- Jag pratade med sportchefen Gustaf Grauers igår och han förklarade läget. Nu ska jag till Årsta innan lunch för att träffa tränaren och sedan träna med laget, fortsätter han.

Fribrock har redan provtränat med Assyriska i 08-området, men det har ändå sett ut som att klubbar söderut har varit det hetaste spåret för 27-åringen. Ängelholm och framför allt Landskrona har sett nära ut, men nu gör han klart att det för tillfället inte finns något som står i vägen för en flytt till Hammarby.

- Hammarby är absolut ett alternativ. Just nu är jag inte nära någon annan klubb alls. Jag har haft prat med någon klubb, men det har inte alls känts rätt. Nu dök Hammarby upp från tomma intet och jag tycker det känns superintressant.

Du ställer dig positiv till en flytt till Hammarby?

- Absolut. De har plockat hem några och med en ny tränare och det tänket som de har så känns det som att deras satsning kan bära väldigt långt.

Annons

- Sedan känner alla till deras supportrar. De har ju ryktet om sig att vara Sveriges bästa och jag har själv spelat mot dem, vilket var kul bara det. Att få möjligheten att vara med i deras lag vore fantastiskt.

- Jag tror inte deras tränare känner till mig, men det finns väl de i klubben som känner till det man gjort tidigare. Tyvärr har jag haft de skadorna jag haft och nu måste jag visa att jag har en hel kropp. Det är jag helt med på. Jag börjar känna mig ganska trygg i kroppen. Nu är det upp till mig

Publicerad 2012-03-02 kl 10:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto