Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Guerrero stängs av åtta matcher för attacken: Förstår inte uppståndelsen

Andra ligor och cuper

Tyska disciplinnämnden vill stänga av Paolo Guerrero i åtta matcher för attacken på Stuttgartmålvakten. Anfallaren överklagar:
- Jag förstår inte all uppståndelse, säger han till nyhetsbyrån DPA.

Paolo Guerrero fick rött kort när hans Hamburg föll med 4-0 mot Stuttgart. Vid ställningen 3-0 tacklade han motståndarmålvakten med dobbarna före, bakifrån efter att ha tagit lång sats. Idiottacklingen straffas nu av tyska disciplinnämnden som vill stänga av Guerrero i åtta matcher. Peruanen förstår inte varför.
- Jag kan inte påstå att jag satsade på bollen, nej. Vid tillfället var övervägde jag inte ens det, jag var frustrerad. Men sådant händer inte bara mig och om jag ska vara ärlig kan jag inte förstå all uppståndelse, säger han.

- Målvakten kunde ju fortsätta spela, det var ju inte så att han blev skadad.

Annons

Guerrero har viss historia av mindre genomtänkta handlingar. Förra säsongen stängdes han av i fem matcher för att ha kastat en plastflaska huvudet på en supporter.

Här ovan kan du se Fotbollskanalen Europa - attacken från Guerreo utses till veckans fulaste och kan ses i slutet av programmet

Publicerad 2012-03-05 kl 16:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto