Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

ÖSK drabbas av Rangers-strul - saknar Bedoya-pengar

Allsvenskan

Glasgow Rangers i fritt fall - Gais får inga pengar för Mervan Celik. Nu visar det sig att också Örebro drabbas av den skotske jättens fall. Alla övergångspengar för Alejandro Bedoya har ännu inte kommit in till ÖSK.

- Det stämmer att det är en sista delbetalning som inte kommit in till oss, säger ÖSK:s värvningsansvarige Magnus Sköldmark till FotbollDirekt.se.

Det var i mitten av februari som Glasgow Rangers hamnade under förvaltning med skulder på en dryg halv miljard kronor. Gais har ännu inte fått utbildningspengar för Mervan Celik, som i går bröt kontraktet med Rangers.

Nu står det klart att också Örebro saknar pengar för Alejandro Bedoya. Övergångspengarna för amerikanen har delats upp i avbetalningar, och enligt väl insatta källor till FotbollDirekt återstår ca 1,6 miljoner kronor av övergångssumman på knappt 5 miljoner.

Annons

- Jag vill inte kommentera några summor, men det stämmer att det är en sista delbetalning som inte kommit in till oss, säger Magnus Sköldmark.

- Tidsfristen för delbetalningen gick ut ganska nyligen, så vi har inte kommit så långt ännu. Nu står vi i kontakt med Rangers om det här. Just nu är det ju mycket som händer i klubben och vi kommer avvakta tills vidare.  

Vad har Rangers sagt till er?  

- Den information vi fått är att vi är en prioriterad fordringsägare. Just nu är allt väldigt öppet och det finns många olika scenarier man kan tänka sig, men just nu avvaktar vi situationen.

Mervan Celik lämnade Rangers i går, och öppnar i dag för en comeback i Gais. Alejandro Bedoya har haft det tufft i Rangers, men Örebro har inte hört sig för om sin förre mittfältsstjärna.

- Nej, vi har inte varit i kontakt med Alejandro ännu. Hittills har vi bara diskuterat övergångspengarna med Rangers, det är den kontakt som har varit.  

Annons

- Men det är klart att Alejandro var jättebra hos oss och att vi får se över möjligheterna att ta tillbaka honom om de uppstår. Vi är medvetna om de olika scenarierna som kan uppstå, men vi tror ju samtidigt att Rangers kommer göra allt för att ta sig ur den här situationen.

Publicerad 2012-03-07 kl 16:42

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto