Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby nobbar alla provspelare - utom en: "Carlsén är mycket lovande"

Superettan

Hammarby nobbar alla sina provspelare – utom en. Efter drömmålet mot Degerfors vill klubben värva Sebastian Carlsén.
- En mycket bra ung spelare, säger Gregg Berhalter till fotbollskanalen.se.

De senaste veckorna har stockholmarna testat ett flertal gäster inför starten av superettan. Jamaicanen Yannick Salmon, hemvändaren Martin Fribrock, nigerianske anfallaren Andrew Michael och förre Intertalangen Sebastian Carlsén.

När klubben beger sig på träningsläger till Cypern står det dock klart att ingen av dem följer med.

- Vi har haft en bra utvärderingsperiod där vi studerat allihop på djupet. Framöver håller vi kontakten med några av dem, men tills vidare tackar vi dem för sina insatser och utöver Sebastian Carlsén tror vi inte att någon skulle förstärka vårt lag den här säsongen, säger tränaren Gregg Berhalter till fotbollskanalen.se.

Annons

Han blev dock imponerad av just Carlsén, som efter bara två minuter mot Degerfors stänkte upp ett klockrent vristskott i krysset när Bajen vann med 5-2 på tisdagen.

- Det var ett fantastiskt mål med vänstern, som är fel fot för honom. Och han gjorde bra ifrån sig för övrigt också. Man märkte att han var lite ringrostig och matchvanan fanns inte där riktigt, men han visade en god attityd och är absolut en bra ung spelare, säger Berhalter.

Honom fortsätter ni diskutera med?
- Precis. Sebastian är i en sådan situation att andra lag också är intresserade. Det är ett beslut från båda sidor att vi ser över våra alternativ och återkommer om en vecka.

Publicerad 2012-03-08 kl 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto