Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby dröjer med Carlsén som uppges tröttna på klubben

Superettan

Sebastian Carlsén uppges tröttna på Hammarbys långsamma beslut huruvida man går vidare med 21-åringen.
– Vi är inte i position att ta in flera spelare, säger tränaren Gregg Berhalter.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se har Hammarbyaktuelle Sebastian Carlsén begärt ett snabbt svar från klubben då han inte vill ses som ett andrahandsval. 21-åringen uppges ha tröttnat på att vänta och fotbollskanalen fick tag i Hammarbys tränare Gregg Berhalter för hans syn på det hela.

– Det finns flera spelare som jag vill ha i truppen. Sebastian har varit med oss under träningsmatcher och träningar och vi har blivit imponerade av honom. Men det är ett beslut som har att göra med manskapet i truppen. Jag och sportchefen jobbar nära för att fort reda ut denna fråga, säger Gregg Berhalter till fotbollskanalen.se.

Annons

Hur går diskussionerna?

– Det finns en rad spelare som vi tittar på och vi är inte i en position att ta in flera spelare så vi tittar noggrant på situationen.

När kan ni ge Carlsén ett svar huruvida han kan komma till klubben eller inte?

– Av det jag vet har han talat med vår sportchef. Och det är där vi står just nu.

Och var står ni?

– Det har kommunicerats till honom genom vår sportchef och vill du få ett förtydligande får du gladeligen höra av dig till vår sportchef som gladeligen skulle hjälpa er.

Fotbollskanalen.se fick kontakt med sportchefen Gustaf Grauers för att gladeligen få hjälp i frågan.

– Diskussionerna med honom håller vi för oss själva, säger Grauers till fotbollskanalen.se.

Diskussioner förs fortfarande?

–Ja.

Grauers har inget svar på när man kan komma fram till något resultat i diskussionerna. Transferfönstret stänger 31 mars.

Annons

– Vi har en prioritering på vad vi vill få in. Vi för olika samtal med olika parter. Hittar vi en spelare som vi tycker är väldigt bra och som passar vår ekonomi försöker vi gå för det. Lyckas vi inte med det väntar vi till sommaren.

Grauers vill inte gå in på var prioriteringarna ligger, men det är känt att klubben letar efter en anfallare och mycket talar nu för att Carslén, som av allt att döma inte är förstahandsval i klubben, inte hamnar i Hammarby.

Publicerad 2012-03-20 kl 21:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto