Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

TV: Messi historisk - slog målrekordet

Spanien

Lionel Messis andra mål under tisdagskvällen förde upp honom före Cesar Rodriguez som klubbens mesta målskytt. Messi hann dessutom med ett hattrick i 5-3-segern mot Granada.

Lionel Messi gjorde under tisdagskvällen sitt 232:a och 233:e tävlingsmål för Barcelona i klubbens match mot Granada. Med det gick han förbi Cesar Rodriguez med antal mål i klubbens tävlingsmatcher. Målet i den 17:e minuten innebar 2-0 för Barcelona som jagar Real Madrid i tabelltoppen.

Den tidigare rekordinnehavaren Cesar Rodriguez gjorde under 50-talet 232 mål för Barcelona, och Messi har nu slagit rekordet. Dock är det en bit kvar till Paulino Alcantara som gjort 369 mål på 357 matcher i klubben, då med träningsmatcher inräknade.

Matchen slutade 5-3 till Barcelona efter att Messi stått för ett hattrick och nu alltså gjort 234 mål i klubben. Messi har denna säsong stått för ett otroligt målsnitt. I och med hans hattrick har argentinaren gjort 54 mål på 45 matcher.

Annons

Barcelona är nu med en match mer spelad fem poäng bakom Real Madrid som under onsdagen bortaspelar mot krislaget Villarreal.

Publicerad 2012-03-20 kl 23:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto