Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bajen på väg att formas klart: "Jävligt bra"

Allsvenskan

"Nya Hammarby" närmar sig storformen inför säsongen.
– Det känns jävligt bra, säger Christophe Lallet.

Under gårdagen besegrades Gif Sundsvall med 2-1 och Hammarby ser ut att bli mer och mer redo inför den kommande säsongen.

Snart drar superettan i gång och då ska "Nya Bajen" vara på tårna direkt för att kunna hänga med i toppstriden.
– Sundsvall är ett riktigt bra lag och det känns bra att komma därifrån med en seger. Samtidigt är det bara en försäsongsmatch och vi jobbar fortfarande på att finslipa det taktiska. Man ska inte dra för stora växlar av det här, även om det känns jävligt bra, säger Christophe Lallet till FotbollDirekt.se.

– Det var en riktig "fightingseger". Jag tycker att vi fortfarande har mycket försäsong, och tunga ben, i oss. Men det vi gör är att vi fokuserar på att sätta vårt försvarsspel - och det känns jättebra.
Annons

Det är ju ett "nytt" Hammarby i år. Känns det som att ni är på väg att formas klart nu?
– Ja, precis. Det är ju det som vi jobbat med hela försäsongen. Det tar tid med ett nytt gäng och nytt tänk från tränare. Därför känns det väldigt bra att vi har två segrar nu. Faktiskt, så känns hela den taktiska biten bra. Men vi har fortfarande lite saker att jobba.

En som imponerade mot Sundsvall var Adis "Baggio" Husidic som gjorde Bajens båda mål.
– Det är jättebra. Det spelar egentligen ingen roll vem som gör mål, men i dag var det "Baggio" som var på rätt plats. Det är kul.

– Det är stor konkurrens om platserna så det är extra kul när någon kliver fram och får uttrycka sig i mål. Han är skitduktig.
Publicerad 2012-03-25 kl 14:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto