Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

TV: Här bränner Zlatan friläget - oavgjort mellan Milan och Barcelona

Champions League

Zlatan Ibrahimovic missade ett jätteläge när Milan spelade 0-0 mot Barcelona.

Zlatan Ibrahimovics Milan skapade tre ordentliga målchanser redan under de första 20 minuterna i Champions leaguekvartsfinalen mot Barcelona.

Men varken Kevin-Prince Boateng, Robinho eller Ibrahimovic själv lyckades få in bollen.

Matchen slutade 0—0.

Det var faktiskt Milan som var närmast segern.

De tre målchanserna i inledningen — varav två i samma anfall — var matchens vassaste och kunde ha gett Milan ett riktigt bra utgångsläge inför returen nästa vecka.

- Vi skapade många bra chanser, hade såklart varit ännu bättre om vi gjort ett mål eller två, men vi är nöjda med 0—0, sade Ibrahimovic till Viasat.

Annons

Zlatan själv fick det bästa läget att jäklas med sina forna lagkamrater.

Clarence Seedorf slog en otroligt bra diagonalpassning i djupled, men målvakten Victor Valdes lyckades stoppa Ibrahimovics skott.

- Med lite tur hade det blivit mål. Men vi håller ihop laget bra, kämpar och jobbar med hjärtat. Det kändes bra.

Barcelona var inte uddlöst, bland annat fick Lionel Messi ett par bra frisparksmöjligheter — men halkade på den första och slog den andra över ribban.

Storstjärnan Messi var annars förvånansvärt anonym i den andra halvleken, och Barcelona skapade — trots stort bollinnehav — inte särskilt många farliga målchanser. Messi fick dock chansen i slutminuterna, men Abbiati gjorde en bra räddning.

Katalanerna lär dock vara mest nöjda med resultatet, då det nu räcker med en 1—0-seger hemma i Barcelona för att nå semifinalen.

Annons

- Det kommer bli en helt annan matchbild där, eller kanske likadan, men det ska bli roligt att komma tillbaka dit men nu i ett annat lag, sade Ibrahimovic till Viasat.

TT

Publicerad 2012-03-29 kl 08:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto