Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarbyikonen kvar på sjukhuset – ”Ska genomgå ytterligare tester”

Superettan

En natt av undersökning räcke inte – Hammarby-stjärnan Max von Schlebrügge ligger kvar på sjukhuset efter den otäcka smällen i onsdags.

Under onsdagens träning nickade Max von Schlebrügge och Monday James ihop under en tuff duell. Schlebrügge antas ha tagit den värsta smällen då han fick tas till sjukhus med en hjärnskakning. Det var först sagt att han skulle stanna över natten – men nu blir det längre för den rutinerade försvararen.

Observationen över natten räckte inte. Han ska under torsdagen genomgå ytterligare tester, enligt Hammarbys hemsida. Testerna som genomförs idag avgör hur läget är och om han riskerar att missa premiären hemma mot Halmstads BK den nionde april. Det första beskedet säger att von Schlebrügge drabbats av en kraftig hjärnskakning.

Annons

James, som klarade sig bättre i duellen, behöver ta det lugnt ett par dagar framåt då han drabbades av en lindrigare hjärnskakning.

Publicerad 2012-03-29 kl 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto