Arsenal kammade hem noll mot QPR

Champions League-jagande Arsenal förlorade något överraskande med 2-1 mot nedflyttningshotade QPR.

Tredjeplacerade Arsenal hade inför matchen ryckt åt sig ett försprång på tre poäng ned till jagande Tottenham. Men lördagens ´Londonderby blev inte vad Gunners hade väntat sig. Hemmalaget QPR började bäst och kunde ta ledning efter 22 minuter genom unge Adel Taarabt.

Arsenals snabbe Theo Walcott tände hoppet med sin kvittering innan pausvilan. Men i den 66:e minuten kom nästa kalldusch. Samba Diakite satte 2-1-målet som även visade sig bli matchavgörande.

- Vi skapade inte tillräckligt många chanser. Vi förlorade en match där vår målvakt inte hade något att göra och det är inte första gången i år. Det blir för öppet när vi förlorar bollen, sade Arsenals tränare Arsène Wenger enligt Sky Sports.

Arsenal är fortfarande trea i Premier League med tre poäng ned till Tottenham. Men Spurs har en match mindre spelad och möter Swansea i morgon. Vid vinst kan Londonkonkurrenten ta sig förbi Arsenal.

Publicerad 2012-03-31 kl 19:50