TV: Zlatan nätade och Cassano gjorde comeback - men Milan förlorade

Italien

Det har inte varit någon bra vecka för Zlatan Ibrahimovics Milan. Efter sortin mot Barcelona i Champions league blev det en ny förlust på lördagen, 1—2 hemma mot Fiorentina.

Ibrahimovic gav Milan ledningen när han säkert placerade in en straff i 31:a minuten. Men Fiorentina vände i andra halvlek. Först blev Stevan Jovetic frispelad och sköt 1—1 i 47:e minuten. Sedan väggspelade Jovetic snyggt med Amauri, som tystade San Siro-publiken när han rullade in segermålet i 89:e minuten.

I Milan gjorde Antonio Cassano ett drygt tio minuter långt inhopp — italienarens första framträdande sedan han drabbades av en stroke i oktober förra året.

I och med Milans oväntade förlust har Juventus på lördagskvällen chans att ta över ledningen i Serie A, men då krävs seger i bortamatchen mot Palermo.