TV: Se Mauris drömmål som sänkte Napoli - slog till med en bicykleta

1-0 Candreva 9'
1-1 Pandev 34'
2-1 Mauri 68'
3-1 Ledesma 81'

Redan efter nio minuter tog Lazio ledningen med 1-0. Candreva fick bollen långt ut till höger i straffområdet och klippte till. Svagt av De Sanctis att släppa in bollen.

Minuten efter var Cavani nära att kvittera. Anfallaren fick ett friläge, men Marchetti räddade.

Efter 34 minuter kvitterade Napoli. Lavezzi bjöd på påskgodis när han klackade fram bollen till Pandev som helt fri kunde smälla in 1-1.

Stefano Mauri ville inte vara sämre än Lavezzi. Efter 68 minuter gjorde han 2-1 - och som han gjord det. Mittfältaren slog till med en snygg bicykleta.

Efter 81 minuter gjorde Ledesma 3-1 på straff.

Otroligt viktig seger för Lazio som ligger trea i ligan med tre poäng före fyran Udinese. Napoli ligger femma och har sex poäng upp till Lazio.

Lazio
Marchetti; Konko, Diakitè, Biava, Radu; Cana, Ledesma; Candreva, Hernanes, Mauri; Rocchi

Napoli
De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos, Aronica; Dzemaili, Inler, Hamsik; Pandev, Lavezzi; Cavani

Publicerad 2012-04-07 kl 23:05

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.