TV: Se Ronaldos hattrick - showade i derbyt

1-1 Falcao (56')
1-2 Ronaldo (69')
1-3 Ronaldo, straff (83')
1-4 Callejón (88')

Cristiano Ronaldo stegade fram för att slå en frispark efter 25 minuter. Och som han gjorde det. På sitt karaktäristiska manér tryckte han till, och Courtois kunde bara se bollen gå in vid sin vänstra stolpe.

Real Madrid fick sig en rejäl kalldusch tio minuter in i den andra halvleken. Adrián hittade med ett precist inlägg Falcaos panna. Colombianen riktade sin nick mot Casillas vänstra stolpte och den spanske landslagsmålvakten hade ingen chans att parera - 1-1.

Cristiano Ronaldo stod sedan för sitt 39:e La Liga-mål för säsongen, lika många som Lionel Messi, då han utanför straffområdet fick tid att ladda kanonen. Portugisen fokuserade och tryckte till - bollen gick i den ohyggliga bana man ännu inte kunnat vänja sig vid och dök in bakom Courtois.

I den 82:a minuten stod Godin för en klumpig tackling i straffområdet mot Higuain, straffen var ganska billig, men ändå förståelig. Cristiano Ronaldos straff var inte perfekt, men satt till höger om målet och portugisen hade därmed gjort hattrick och sitt 40:e mål i La Liga, lika många som han gjorde förra säsongen.

Ronaldo spelade sedan fram Callejón, som hade varit inne på plan i fyra minuter och inte gjorde något misstag när han rullade in helt avgörande 4-1 för bortalaget. 4-1 till stod sig matchen ut och Real Madrid är åter igen fyra poäng före Barcelona i La Liga.