Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Rama oenig med Sixten: ”Jag är i form, jag vill spela”

Allsvenskan

Stjärnvärvning från Bundesliga och bäste målskytt i fjol. I år har Valdet Rama fått nöta bänk i Örebro - nu visar han sin besvikelse.

- Jag känner mig 100 procent fit, jag är i form och jag vill spela. Klart jag är besviken,  säger Valdet Rama till FotbollDirekt.se.

Valdet Rama kom till Örebro i fjol som en av flera värvningar, då spännande med meriter från Hannover och Bundesliga, men ett oskrivet kort, nedflyttad till Hannovers andralag under fjolårssäsongen i Tyskland.

Det blev succé i ÖSK – Rama var en av få positiva överraskningar under den annars floppartade fjolårssäsongen.

Men nu ser det annorlunda ut för den 24-årige anfallaren. Han startade i premiären mot Åtvidaberg men i matchen efter helt bänkad och senast ett inhopp mot Helsingborg.

Annons
Valdet Rama skadade sig på försäsongen mot Randers, och ÖSK-tränaren Sixten Boström sa efter HIF-matchen senast att Rama inte är i kapp från den skadan. Men anfallsstjärnan håller inte med.

- Skadan från försäsongen är jag helt frisk från, däremot var jag sjuk strax före säsongsstart och missade de två sista matcherna innan allsvenskan på grund av det. Men det var längesen nu, jag känner mig 100 procent fit och jag vill spela.

- Den förklaring jag fått av Sixten är att de har velat ha andra spelare som passar in i matchplanen för just de motståndarna vi mött de senaste matcherna. Jag respekterar hans beslut, det är han som bestämmer. Men det är klart att jag varit besviken, och jag är fortfarande besviken.

Rama stod för åtta mål i fjol och var med det Örebros klart bästa målskytt. Han känner sig inte ett dugg sämre i år och tror att han kan upprepa målsuccén bara han får chansen. Första tillfället till det mot IFK Göteborg borta i morgon.

Annons

- Självklart kan jag göra lika många mål igen. Jag tvivlar inte på min förmåga. Om han inte vill spela mig är det inte så mycket jag kan göra, och jag kommer inte gnälla. Men får jag chansen så ska jag visa vad jag kan.

Publicerad 2012-04-14 kl 13:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto