Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Michelsen nöjd med vårsäsongen: "Vi kan slå alla lag"

Allsvenskan

Sexa i allsvenskan med 18 poäng efter tolv matcher.
Jakob Michelsen är nöjd.
- Vi kan slå alla lag, säger han.

Foto: Bildbyrån

Hammarby har överträffat mångas förväntningar och går till uppehåll med 18 poäng efter tolv omgångar och ligger sexa i allsvenskan. Jakob Michelsen var nöjd efter 3-1-segern mot Djurgården.

- Vi var överlägsna i den andra halvleken. Det var bara ett lag på planen i andra halvlek.  

- Leo Bengtsson gjorde en fantastisk match. Tillsammans med Junior var han vår bäste spelare i dag. 

Är du överraskad över att Djurgården viker ner sig efter 1-1?
- Faktiskt inte. Vi hade pratat om att de inte ville prata om spöket. Även om vi hade legat under med två mål, om vi hade klarat av att göra ett mål så skulle saker hända. Vi pratade om det innan matchen och vi visste att om vi var med i 60-65 minuter så har vi bättre fysik och snabbhet.

Annons

- Vi visade återigen supermoral och reste oss efter underläge. Trots skador, avstängningar och Björn Paulsen som fick lämna planen så visade vi att vi är starka fysiskt.

Nu har ni 18 poäng - nöjd med det?
- Ja, jag tycker att vi har spelat tolv jämna matcher. Vi vet att vi är ett lag som innan matchen kan säga att vi vet att vi kommer att vinna. Vi är heller inte lag som vet att vi förlorar innan en match. Vi kan slå alla lag. Så tolv matcher. 1,5 poäng i snitt. Det är bra. Men samtidigt, om du tittar på alla våra matcher så kan man enkelt argumentera för att vi har förtjänat fler poäng.

- Efter fem matcher sa jag att om vi vinner den sjätte som var mot AFC så har vi fått en bra start, för då skulle vi ha nio poäng efter sex matcher. Nu har vi 18 efter tolv. Så det har varit en bra vårsäsong.

Annons

Du har hela tiden pratat om tid - hur bra kan det här bli?
- Vi har bra potential i klubben. Vi håller oss till den. Vi sa hej då till tio spelare inför säsongen och nu säger vi hej då till Magyar så då blir det elva spelare. Hittills har vi tagit in fyra spelare. Vi måste jobba i sommarfönstret och sedan i vinterfönstret för att få ett lag som håller lika hög nivå som supportrarna som återigen visade att man är fantastiska.

Se höjdpunkterna från derbysegern mot Djurgården i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-06-05 kl 06:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto