Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

18:30: Novakovic och Nordin spelar för Turina: "Det kommer bli sorgligt"

AIK

I kväll möter AIK-Dinamo Zagreb i Ivan Turinas minnesmatch. Då kommer Nebojsa Novakovic och Krister Nordin att spela.- Jag gör det för Ivan, säger Novakovic till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

AIK och Dinamo Zagreb möts på måndagen i en hyllnings- och minnesmatch för den bortgångne målvakten Ivan Turina där intäkterna går till kroatens familj. Då kommer AIK-hjältarna Nebojsa Novakovic och Krister Nordin att spela.

- Jag gör det för Ivan. Det är det minsta man kan göra. Jag tror att det kommer att bli en fin kväll. Det kommer att bli sorgligt. Jag vill att kvällen ska bli minnesvärd för Ivans familj, säger Nebojsa Novakovic till fotbollskanalen.se.

- Det var en självklarhet att ställa upp. Jag tror att det blir en fin inramning. En värdig kväll för Ivans familj. Det är bra att vi gör en sådan här bra sak, säger Krister Nordin.

Annons

Matchen spelas i kväll klockan 18:30 och sänds i C More Live 3. Matchen spelas med två 27-minutershalvlekar.


Den går på Friends Arena och sänds även på Csports och kan köpas som pay-per-view. Samtliga intäkter från matchen går till Ivan Turinas minnesfond.

- Vi är glada över att kunna bidra till att stödja Ivan Turinas familj i den här svåra stunden. Vi tror och hoppas att så många som möjligt åker till Friends för att delta, och andra har möjligheten att se matchen i C More Live 3 eller på Csports.se. Alla våra intäkter från matchen går oavkortat till Ivan Turinas familj, säger C Mores exekutiva sportproducent Johan Cederqvist.

- Vår produktion gör att matchen även kommer att kunna säljas som pay-per-view i Kroatien via Dinamos hemsida och därmed dra in ännu mer till fonden.

Det blir mer än bara en match. Publiken får även se en cermoni med den stora Turina-tröjan, en överlämning av gåvor från Dinamo och AIK till Ivans änka och mor, en tyst minut och lagfoton med båda lagen.
Annons

Matchen sänds i C More Live 3. Matchen spelas 2x27 min med 15 minuters paus. Matchen sänds även på Csports och kan köpas som pay-per-view. Samtliga intäkter från matchen går till Ivan Turinas minnesfond.

Publicerad 2013-05-13 kl 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto