Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
5v

Avslöjar: Efter intresset från MFF och AIK - Ismael förlänger med KFF

Foto: Bildbyrån

ALLSVENSKAN

Avslöjar: Efter intresset från MFF och AIK - Ismael förlänger med KFF

5v

Ismael blev kvar i Kalmar FF, trots flera bud.
Nu kan Fotbollskanalen avslöja att det blir en förlängning med ett år.
- Vi har en bra dialog, säger sportchefen Thomas Andersson-Borstam. 

Annons

Den brasilianske mittfältaren Ismael satt med ett år kvar på sitt avtal med Kalmar FF. Föreningen fick i vintras också bud från både franska Metz och AIK på fem till sex miljoner kronor, vilket Fotbollskanalen har skrivit om tidigare. Alla buden förkastades.

Nu kommer istället en helomvändning i fallet. Ismael kommer att förlänga sitt avtal med Kalmar FF med ett extra år, detta enligt uppgifter till Fotbollskanalen. Avtalet kommer därför att sträcka sig över 2018.

- Vi har en bra dialog och är inte riktigt hemma ännu, men det känns bra. Vi hoppas på en förlängning, kommenterar sportchefen Thomas Andersson-Borstam.

- Ismael är en fantastisk bra fotbollsspelare, en av allsvenskans bästa fotbollsspelare. Fortfarande oerhört utvecklingsbar, bara 22 år gammal, och jag tror han kommer kunna spela på hög nivå ute i Europa.  

Det är fortfarande inte uteslutet med en flytt i sommar. Det kan bli en flytt, men nu behöver KFF inte oroa sig över att tappa brassen gratis den kommande vintern. Dessutom ger det Ismael en chans att höja sig förhållandevis låga lön.

Ismael, 22 år, blev vald till Kalmar FF:s bästa spelare 2016 och förutom AIK och Metz så fanns intresse från bland annat Malmö FF och Maccabi Haifa.  

Följ allsvenskan 2017!


Nu börjar de allsvenska lagen sina förberedelser inför säsongsstarten i Allsvenskan den 1 april. Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.

SE LISTAN PÅ ALLA MATCHER HÄR!

Allsvensk abstinens?
Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 med försäsongsmatcher och Svenska cupen ingår i C Mores Sport, Film och Serie-paket. Alla matcher från Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 kommer även att kunna köpas som PPV för 99 kr per match.
TA MIG TILL UPPLADDNINGEN HOS C MORE

Publicerad 2017-02-17 kl 14:25
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER