TV: BP:s Europaäventyr på väg att ta slut

Brommapojkarna

Brommapojkarna stötte på tuffast möjliga motstånd i Serie A-laget Torino.

I den första halvleken stod Davor Blazevic för flera fina räddningar mot ett Torino-anfall som kändes flera nummer större och starkare.

BP var lika outtröttligt som Torino-klacken inne på Tele2 Arena — men med dryga minuten kvar av den första halvleken var olyckan framme för BP. Lagkaptenen Pontus Segerström rev ner Giuseppe Vives i straffområdet och Marcelo Larrondo satte straffen enkelt.

BP fick spela med en man mindre i 15 minuter och då hann Torino med att sätta både 0—2 och 0—3.

Två röda kort

I den 61:e minuten fick Vives rött kort efter att ha dragit ner Serge-Junior Martinsson Ngouali i straffområdet. Dardan Rexhepi tog hand om straffen — men sköt bollen över mål. Matchen slutade 3—0 till Torino.