IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

I går möttes Häcken och Djurgården i allsvenskan och hemmalaget körde över Stockholmslaget fullständigt när de vann med 5-0. I första halvlek gav Nasiru Mohamemd laget ledningen innan Paulinho kunde utöka ledningen från straffpunkten. I andra halvlek kom ytterligare tre mål från Häcken och slutresultatet skevs därmed till 5-0.

Efter matchen var besvikelsen stor hos Djurgårdens ytterback Jonathan Augustinsson.

- Jag saknar ord om jag ska vara ärlig. Det är under all kritik och ska inte hända, säger han till klubbens hemsida.

Augustinsson menade att spelet var okej inledningsvis men att laget föll ihop totalt efter halvtidspausen.

- Första kvarten är helt okej, men sedan gör de 1-0 och får en billig straff och sätter tvåan. Vi kommer in i halvtid och är inte nöjda men känner att vi kan vända på matchen och försöker vända matchen men det går bara inte. Jag vet inte vad som gick fel idag. Det blev kortslutning och ingenting gick rätt

- Det är tomhet. Jag skäms och vill bara försvinna just nu.

I nästa omgång möter Djurgården Kalmar FF på hemmaplan.

Publicerad 2018-08-13 kl 06:30

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.