TV: Djurgården fortfarande segerlösa - efter 2-2 mot Steaua Bukarest

Djurgården är fortsatt utan seger i år. Men ett glädjeämne under matchen mot Steaua Bukarest var att provspelaren Michael Olunga fick göra mål.

Michael Olunga gjorde sin första match från start i Djurgården tröjan. Det förtroendet tog han vara på. Han var nämligen påpassligt framme i matchminut 26 och fick rulla in reduceringsmålet, 1-2.

Annars fortsätter Djurgården gå utan vinst under de fyra träningsmatcher som de har spelat i år.

De fick en blytung start på matchen. Efter bara tre minuter kunde Steaua Bukarest trycka dit ledningsmålet. Varela nådde högst på en hörna och skallade dit 1-0 till rumänerna.

Steaua Bukarest skulle också utöka sin ledning det gjorde de i tjugonde minuten genom Jagurtha Hamruon som tog vara på en försvarsmiss från Djurgårdens sida och kunde iskallt placera in 2-0 bakom en chanslös Kenneth Höie.

En roligare start skulle Djurgården få på andra halvlek. Sex minuter in fick Daniel Berntsen bollen framför fötterna och kunde med en kalasträff smälla in kvitteringsbollen bakom Bukarest målvakts nätmaskor. Och därmed hade man vänt ett 0-2 underläge till 2-2.

Fler mål blev det inte efter att halvleken förflutit relativt chansfattigt och i ett makligt tempo. Det oavgjorda resultatet betyder alltså att Djurgården ännu inte tagit någon seger i år.