TV: Efter Walker-hånet - Djurgården besegrade Giffarna

Efter en lite knackig start har Djurgården hittat formen.Mot Gif Sundsvall kom andra raka segern (2-0), liksom andra raka hållna nollan.

Hemmalaget tog tag i matchen och inledde klart bäst första kvarten och laget skapade några halvchanser. Sam Johnson fick Djurgårdens första möjlighet efter en halvtimme, men hans avslut täcktes ut till en resultatlös hörna. Strax därefter fick Pa Dibba till ett bra avslut mot Höie, som styrde ut till en hörna. I den 34:e minuten fick Jesper Karlström skottläge utanför straffområdet - men Naurin kunde styra ut till hörna.

Direkt i den andra halvleken tog Djurgården ledningen efter kalabalik inne i Giffarnas straffområde. Efter att bollen räddats på mållinjen nickade Jesper Karlström tillbaka bollen in i det farliga området där Omar Colley kom högst upp och nickade in 1-0. Ett förlössande mål för Djurgården som firade sitt vilt. Det var mittbackens första allsvenska mål sedan han i vintras anlände från KuPS i Finland.

Med en halvtimme utökade Djurgården genom Nyasha Mushekwi. Anfallaren från Zimbabwe avslutade ett mycket fint anfall och fick fira framför den tillresta klacken.

Det blev också matchens sista mål och Djurgården vänder hem till Stockholm med tre nya poäng i bagaget.

Publicerad 2015-04-26 kl 17:52