Klubb-TV: Pelle Olsson efter målkalaset: ”En fantastisk match”

Djurgården

Mål efter tio sekunder, vändning på sju minuter och totalt åtta mål. Det var en galen match när Djurgården slog Norrköping med 5-3 under måndagskvällen.
- Underhållningsvärdet måste varit högt, konstaterar Djurgårdens tränare Pelle Olsson.

IFK Norrköping fick en pangstart på Nya Parken när Arnor Traustason gjorde 1-0 redan efter tio sekunder. Djurgårdens tränare Pelle Olsson var då orolig att en trend från tidigare matcher skulle återupprepa sig.
- När vi släppt in mål har det följts av en dålig period våra senaste matcher, säger Olsson.

Men istället för en dålig period så svarade Djurgården upp med att vända 0-1 till 2-1 på bara sju minuter. Målkalaset fortsatte sedan, först utökade bortalaget till 3-1 innan man tappade allt under fem minuter i andra halvlek och Norrköping tog sig tillbaka till 3-3.

Men med ett lyckligt slut på matchen för Djurgårdens del, 5-3, så kan ändå Pelle Olsson se tillbaka på matchen med varma minnen.

- Det var en fantastisk match. Många målchanser och snygga mål.

- Underhållningsvärdet måste varit högt i matchen.

Publicerad 2014-07-15 kl 11:25