TV: Pelle Olsson efter storsegern mot KFF: "Prestationen var ojämn"

Djurgården

Djurgården körde över Kalmar FF på Guldfågeln Arena. Men Dif-tränaren Pelle Olsson var inte helt nöjd med lagets insats.
- Prestationen var ojämn, säger han efter 4-0.

4-0-seger på bortaplan. Trots det fanns det en del som inte riktigt stämde för Djurgården i mötet med Kalmar FF.
- Vi hade några perioder där vi inte var tillräckligt bra, säger tränaren Pelle Olsson.

I den första halvleken bjöds Djurgården på en 1-0-ledning då Kalmars 16-årige debutant John Håkansson tappade in Jesper Arvidssons frispark.
När Dif sedan utökade i den andra halvleken fick man välbehövligt andrum från ett pressande KFF.
- När vi gör 2-0 är matchen i hamn känns det som, då är vi väldigt effektiva, säger Pelle Olsson.

Publicerad 2014-09-22 kl 06:45