Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
1v

Djurgårdens tränare: "Engvall vill hit"

Foto: Bildbyrån

Försök igen

ALLSVENSKAN

Djurgårdens tränare: "Engvall vill hit"

1v

Djurgården försöker låna in Gustav Engvall från Bristol City.
En som skulle välkomna honom med öppna armar är tränaren Özcan Melkemichel.
- Han vill hit, säger Melkemichel till svenskafans.com.

Annons

Tidigare i veckan bekräftade Djurgårdens sportchef Bosse Andersson för Fotbollskanalen att man jobbar på att värva Gustav Engvall från Bristol City, och att man undersökt möjligheten att låna in anfallaren.

Nu uttalar sig Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel om den förre IFK Göteborg-spelaren. På frågan från svenskafans.com om han har någon kommentar kring Engvall svarar tränaren:

- Nej inte så mycket mer än att vi har haft kontakt med honom och att vi vill att han kommer och att han vill komma hit. Sedan är det en diskussion med klubben men det lämnar jag till Bosse.

Melkemichel säger sig ha koll på 20-åringen, som inte fått mycket speltid i England sedan han lämnade Sverige.

- Ganska bra koll skulle jag säga. Jag har mött honom när han spelade i Göteborg och har även sett honom utöver det. Skulle han komma vore det ett välkommet tillskott, säger tränaren till svenskafans.com.

Något som skulle kunna sätta stopp för affären är att Bristol Citys anfallare Tammy Abraham skadade sig i den senaste matchen mot Leeds. En röntgen ska under fredagen ge svar på hur allvarlig skadan är.

Se Engvalls mål mot Djurgården förra året i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!


Nu börjar de allsvenska lagen sina förberedelser inför säsongsstarten i Allsvenskan den 1 april. Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.

SE LISTAN PÅ ALLA MATCHER HÄR!

Allsvensk abstinens?
Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 med försäsongsmatcher och Svenska cupen ingår i C Mores Sport, Film och Serie-paket. Alla matcher från Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 kommer även att kunna köpas som PPV för 99 kr per match.
TA MIG TILL UPPLADDNINGEN HOS C MORE

Publicerad 2017-02-17 kl 09:46
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER