Han förlänger med Elfsborg

Elfsborg

Anfallaren Per Frick, 22, förlänger kontraktet med fotbollsklubben Elfsborg med två år över säsongen 2016, skriver Borås Tidning.

Per Frick.

Frick var utlånad till Falkenberg under förra säsongen och gjorde där sju mål på 15 matcher. I torsdagens Europa League-möte med isländska Hafnarfjördar var han inblandad i alla tre målen när Elfsborg i andra halvlek skaffade sig drömläge inför returen (4—1). Frick stod för ett av målen.

Elfsborgs chefstränare Janne Mian ser en spelare som håller på att blomma ut.

- Jag ska erkänna att jag var tveksam förra säsongen, men någonstans i våras blev Per en allsvensk spelare. Nu är han inne i en period när han utvecklas varje dag, han tar för sig och har helt rätt inställning, säger Mian till BT

Publicerad 2014-08-02 kl 11:01