FÖRSÄSONGSKOLLEN: Sköld tvåmålsskytt och Kalmar nätade igen

Efter att ha blivit nollade i två raka matcher hittade Kalmar rätt igen när Mjällby var på besök.
I Åtvidaberg blev Viktor Sköld tvåmålsskytt.

Viktor Sköld.

Kalmar FF - Mjällby 2-1
Redan efter två minuter tog KFF ledningen hemma mot Mjällby när Romario nickade in bollen. I den andra halvleken kvitterade Mjällby. Men det oavgjorda resultatet skulle snabbt gå tillbaka till en Kalmar-ledning när Marcus Antonsson målade och gav hemmalaget segern.

Lokomotiv Moskva - Elfsborg 2-0
Jon Jönsson var tillbaka i startelvan när Elfsborg föll mot Lokomotiv Moskva. Matchen var den sista på klubbens träningsläger i Spanien, där man även förlorade de tidigare två. Bägge målen mot Lokomotiv kom i första halvlek. Barinov satte 1–0 bakom Kevin Stuhr-Ellegaard innan stjärnanfallaren, Roman Pavlyuchenko satte 2–0.

Åtvidabergs FF – FC Linköping City 4-0
Åtvid hade inga problem med division två-laget Linköping City på hemmaplan. Znar Renjbar gav hemmalaget ledningen i den första halvleken och i den andra fyllde Viktor Sköld på med två baljor och David Lundgren gjorde ett.

Publicerad 2015-02-10 kl 21:48

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.